Politica de Retur

LIVRARE

Produsele Koja Concept sunt livrate rapid prin serviciile oferite de Fan Courier sau alte agenții de transportare a coletelor la cererea clientului.
Pentru produsele aflate în stoc termenul estimativ de livrare poate varia între 2 și 7 zile lucrătoare, în funcție de adresa de trimitere a coletului. Pentru produsele realizate la comanda termenul de livrare poate varia intre 14 și 28 de zile. 

Orar livrare

Coletele vor fi livrate de Luni până Vineri între orele 9:00-18:00 la adresa menționată în comandă. Zilele de weekend și sărbătorile legale nu sunt considerate zile lucrătoare. O dată plasat produsul în responsabilitatea firmei de curierat, Koja Concept nu își asumă responsabilitatea pentru întârzierile ce pot interveni pe parcurs.

Costuri

Koja Concept oferă livrarea gratuită în toată România, excepțiile fiind coletele ce vor fi livrate cu cerere de urgentare și cele ce necesită deplasarea curierului în localități în care nu există un punct de lucru a firmei de curierat.

RETURURI

În cazul în care comanda trebuie anulată înainte de livrare, te rugăm să ne contactezi la adresa kojaconcept@gmail.com pentru a analiza starea comenzii. În cazul în care după primirea coletului produsul nu corespunde comenzii așteptate sau are defecte de producție se returnează imediat sau în decursul a 7 zile (inclusiv weekendu-rile) cu plata rambursată.

 Produsele create la comandă nu sunt returnabile decât dacă au vădite defecte de producție!
 ATENȚIE!

Pielea este un material natural care prezintă în unele cazuri pliuri, riduri, vergeturi, acestea nu sunt considerate defecte.

Dacă aveți întrebări sau neclarități rugăm să ne contactați.